3 grunner til å betro BGA dine bilder/negativer

3 grunner til å betro BGA dine bilder/negativer

Å bestemme seg for hvem du skal stole på til å redde dine verdifulle minner er et stort og viktig valg. Derfor ønsker vi hos BGA Minner å fortelle hva det er som gjør oss unike, og hva vi gir deg som kunde.

Høy kvalitet!

Vi scanner alltid alt av materiale med profesjonelle skannere tiltenkt kommersielt bruk. Ofte kan en vanlig forbrukerskanner ha lignende oppløsning (dpi) som maskinene vi anvender, men kvalitetsforskjellen er ofte enorm. Vi pleier å sammenligne med høyttalere eller hestekrefter i en bil, det forteller ikke hele sannheten. Mange av våre kunder benytter våre bilder i trykte medier eller lager gigantiske forstørrelser. Vi har for eksempel forvandlet et diabilde til et lerretsbilde på 100 x 140 cm.

Lang erfaring

Vi har siden 1993 jobbet med å digitalisere gamle bilder. Siden 2006 har dette vært en veldig viktig del av vår virksomhet, og vi har samlet enormt med erfaring. Dette gjør at vi har truffet blink med vår maskinpark, og har spesialiserte maskiner til alle typer format, samt kunnskap om hva som trengs for hver bildetype.

Orden i bildene

Ofte hjelper vi til med å digitalisere et helt slektarkiv, der bildene ikke alltid er tydelig oppmerkede. Vi gjør dog alltid vårt beste og forsøker å få så god orden som det lar seg gjøre. Står det titler i materialet skriver vi alltid inn disse som filnavn i USB-minnet eller på DVD-platen. Dette gjør at det blir mye enklere for deg i ettertid å vite hvor bildene faktisk kommer fra. Vi skriver alltid årstallene først, slik at bildene enkelt havner i kronologisk rekkefølge både på DVD-platene og i USB-minnet.