3 grunner til å betro BGA dine lydbånd

3 grunner til å betro BGA dine lydbånd

Å bestemme seg for hvem du skal stole på til å redde dine verdifulle minner er et stort og viktig valg. Derfor ønsker vi hos BGA Minner å fortelle hva det er som gjør oss unike, og hva vi gir deg som kunde.

Vi håndterer alle format!

Vi er stolte av å kunne håndtere all typer format, uansett hvor obskurt og vanskelig det er. Det betyr at vi i dag kan skryte av å håndtere et titalls ulike lydbånd, alt fra vanlige kassettbånd og rullebånd, til mer uvanlige formater som mikrokassetter. Til alle format der det er mulig, har vi spillere tiltenkt bruk i studio, noe som gjør at vi alltid får høyest mulig kvalitet.

Lydrestaurering

Mange ganger er gamle lydbånd spilt inn under dårlige forutsetninger, men de betyr ofte veldig mye. Kanskje det er den eneste innspillingen der farfar snakker? Eller kanskje når du var liten og synger? Med vår avanserte lydrestaurering kan vi fjerne forstyrrende støy og skrapelyder, og til og med forhøye den lyden som man ønsker å høre. Med moderne teknikk kan vi ofte overraske svært positivt med hva som faktisk er mulig.

Lang erfaring

Vi har siden starten av 1993 spesialisert oss på analoge medier, og siden 2013 har digitalisering av lydbånd blitt en veldig viktig del av vår virksomhet. Med vår lange erfaring og vårt kompetente personale gjør vi alltid alt vi kan for å gjenskape dine lydbånd på best mulig måte. Vi har i årenes løp bygget opp en unik prosess med riktig valg av maskiner og kompetanse for å sikre dine mest verdifulle minner.