3 grunner til å betro BGA dine videobånd

3 grunner til å betro BGA dine videobånd

Å bestemme seg for hvem du skal stole på til å redde dine verdifulle minner er et stort og viktig valg. Derfor ønsker vi hos BGA Minner å fortelle hva det er som gjør oss unike, og hva vi gir deg som kunde.

Å finne riktig kombinasjon

Mange tror at det å konvertere et gammelt bånd handler om å putte inn båndet i videospilleren og så trykke på ”play”. I blant kan dette fungere godt og gi en grei kvalitet, men vi har i løpet av årene oppdaget at det kreves mer for å få til et skikkelig bra bilde uten masse forstyrrelser. I vår maskinpark har vi et stort antall båndspillere for ulike videoformater, og det kreves ofte at vi tester flere ulike maskiner for å finne en perfekt match som både leverer bra bilde og lyd. Det er ikke uvanlig at vi tester et bånd i 4-5 ulike spillere før vi finner det riktige valget. I tillegg passerer båndet 5 ulike maskiner innen signalene kommer til datamaskinen, hvilket forbedrer kvaliteten ytterligere i ulike aspekter, slik som lydkvalitet, støyreduksjon osv.

Dessuten har vi i årenes løp funnet frem til hvilke merker og modeller som fungerer ekstra godt, hvilket også er en viktig del for å kunne levere en kvalitet som vi kan være stolte over.

Kontinuerlig rengjøring

Ettersom vi digitaliserer gamle bånd som med årene er blitt skitne, krever det at vi har tydelige rutiner for maskinrengjøring, der vi fysisk åpner våre båndspillere og rengjør i dybden. Dette gjør vi for å minimere slitasje på båndene og i tillegg fjerne mye av forstyrrelsene som ellers kan forekomme.

Lang erfaring

Fordi vi har jobbet med video siden 1993 har vi lang erfaring, og vi har lært hva som fungerer og ikke. Vi har kontinuerlig finjustert våre arbeidsmåter, og bruker mye tid på å følge med på hva som skjer i markedet og hvilke muligheter som åpner seg med moderne teknikk. Vårt mål er nemlig å alltid levere den absolutt høyeste kvaliteten til deg som kunde.