Integritetspolicy

BGA Minner’s integritetspolicy

Vi beskytter din personlige integritet, og synes det er viktig at du er klar over hva som gjelder. Vi registrerer din informasjon på en sikker og beskyttet måte. Vi behandler dem i samsvar med personopplysningsloven. Alle personlige opplysninger du oppgir til oss brukes kun for å gi deg best mulig service.

Integritetspolicyen gjelder når vi (BGA Fotobutikk NUF, org. nr. 915 855 350, svensk org. nr. 556790-9204 (BGA Videoproduktion AB)) gjør tjenester og produkter knyttet til ditt kjøp, ved kundetjenesteservice og øvrig kontakt med oss, samt besøk på vår nettside.

1. Hva er en personopplysning?
Personopplysninger er all informasjon som på noe vis kan brukes til å identifisere en fysisk person. Feks. navn, bilder, IP-adresse m.m. som kan knyttes til en fysisk person.
Behandling av personopplysninger – alt som skjer med personopplysningene (innsamling, oppdatering etc.).

2. Hvilke personopplysninger samler BGA inn, og hvorfor?
2.1 I vårt ordresystem (Lagringstid: 2 år)
– Navn, telefonnummer samt e-post
– Adresse; for fakturakunder, samt om du valgt å få din bestilling hjemlevert
– Ordreliste
– Eventuelt notat kan inneholde personopplysninger

2.2 Vi samler kun inn de personopplysninger som trengs for at vi skal kunne være i stand til å oppfylle våre forpliktelser til deg som kunde, motta og behandle din bestilling og levere varene til deg på et pålitelig vis.
Retslig grunn: Avtalen mellom deg som kunde og BGA ved gjennomført kjøp.

2.3 For at vi skal kunne kontakte deg om du velger å sende inn dine originaler per post til oss, eller kontakter oss for at vi skal sende over en spesialtilpasset pakke til deg, for at du skal kunne sende inn dine originaler per post.
Rettslig grunn: Samtykke.

2.4 For at vi skal kunne kontakte deg om du sender inn et spørsmål via vårt kontaktskjema eller en bestilling via vårt bestillingsskjema på www.bgaminner.no.
Rettslig grunn: Samtykke.

2.5 For at ved din kontakt med vår kundeservice eller butikk, kan søke og lete riktig og svare på spørsmål gjeldende din ordre, retta dine opplysninger eller svare på andra bestillingsrelaterte spørsmål.
Rettslig grunn: Avtalen mellom deg som kunde og BGA ved gjennomført kjøp.

Du har alltid rett til å få vite hvilke opplysninger som finnes lagret om deg, samt å få disse slettet (hvis det ikke er noen juridiske årsaker til at de er igjen, for eksempel den svenske bokføringsloven).

3. Hvor lenge lagres dine personopplysninger?
Vi lagrer kun dine opplysninger så lenge som det er nødvendig for respektive formål, eller så lenge garantien gjelder, men aldri lengre enn for å kunne fullføre våre forpliktelser til deg.

4. Hvem får tilgang til dine opplysninger?
Utenom BGA tar følgende bedrifter del av dine opplysninger:Förutom BGA tar följande företag del av dina uppgifter:
– Vår leverandør av vårt ordresystem (Datorbasen AB).
– Firmaet vi bruker for å sende ut din faktura (Conta)
– Firmaet som håndterer din betaling ved betaling butikk (DIBS).
– Fraktfirmaet som levererer din vare til deg, om du har valgt hjemlevering (Bring).

Vi låner eller selger aldri dine personopplysninger videre til andre firmaer eller privatpersoner, og du har alltid rett til å få vite hvilke firmaer utenom BGA som håndterer dine opplysninger (feks. hvilket fraktfirma).
Personopplysninger kan komme til å leveres ut fra oss, om det er nødvendig for å følge gjeldende juridiske krav eller krav fra myndigheter, for å ivareta våre rettslige interesser eller for å oppdage, forebygge eller være oppmerksomme på svindel og andre sikkerhets- eller annet teknisk problem.

5. Dine rettigheter:
– Å få en transkripsjon
– Å få dine opplysninger rettet om de er feilaktige
– Å bli slettet
– At du har rett til dataportabilitet (utdrag av dine opplysninger så du kan gi de videre).
– At du har rett på å innvende mot behandling som baserer seg på interesseavveining eller berettiget interesse.
– At du kan tilbakekalle ditt samtykke for behandling av opplysninger som du aktivt har gitt ditt samtykke til (eksempelvis nyhetsbrev).
– At du har rett på å sende inn klage angående behandling av dine personopplysninger til Datatilsynet.

6. Hvordan beskytter vi dine opplysninger?
De systemer vi bruker som utfører behandling av personopplysninger, har alle utført spesielle tiltak for å beskytte dine opplysninger mot ulovlig eller uautorisert behandling, og følger den nye GDPR-loven.