Videobånd til DVD/USB / Digitalisere VHS

Digitalisere videobånd/VHS til DVD/USB

La oss bevare dine beste minner

Vi er eksperter på å legge over gamle videofilmer på DVD eller til USB minnepinne. Hvert år kommer tusenvis av familier til oss for å få hjelp med sine VHS, Hi8 og miniDV filmer. Gjør det du også!

Slik bruker du oss

Vårt motto er at det skal være enkelt å gjøre om sine videofilmer til DVD eller andre digitale formater som fungerer på en datamaskin. Det eneste du behøver å gjøre er å besøke oss i butikken i Oslo, eller sende inn dine filmer til oss. Du får alltid et prisoverslag før vi setter i gang.

Uvanlig film? Ikke noe problem...

Det spiller ingen rolle hva slags type videofilm du har. Vi tar imot (nesten) alle formater som har vært på markedet.

Eksempler på formater vi tar i mot: 8mm, Betacam SP, Betacam SX, Betamax, Digital8, Digital Betacam, DVCAM, HDV, Hi8, microMV, miniDV, MPEG IMX, U-matic, Video8, Video 2000, VHS-C, VHS og S-VHS.

Hvilket format skal jeg velge?

Ved å digitalisere VHS, bevarer du dine video filmer - men hvilket medium er best? Vi leverer de fleste digitaliserte VHS-kassettene overført til en USB-minnepinne, ettersom det er et perfekt format som gjør det enkelt å få over dine gamle VHS til en pc, disse kan også vises fram på de fleste TV-apparater. Vi kan også levere dine video filmer overført til DVD, men det er ikke et format vi anbefaler i dag. Det er også mulig å få filmene dine levert på en nettsky hvis ønskelig.

Tilleggsvalg - Fargekorrigering og støyreduksjon

Gamle videobånd har ofte mistet sine naturlige farger og fokus. Ved hjelp av moderne teknikk og vår lange erfaring kan vi stort sett korrigere dette og gi båndene dine et nytt liv.

Tilleggsvalg - Rengjøring (Kun VHS / VHS-C / Hi8 / Video8 film)

Gamle videobånd har ofte skurrende og flimrende bilder. Dette er fordi båndets overflate er skitten og støvete. Ved bruk av våre rengjøringsmaskiner kan vi effektivt fjerne skitt som har samlet seg på båndets overflate. Det resulterer i et klarere og mindre skurrete bilde.

Teknikk / Format

For mer informasjon om hvordan vi digitaliserer dine videobånd, og hvilke formater vi kan levere dine videobånd i -Klikk her-

Prisliste

Videokassett (f.eks Hi8, VHS og MiniDV) til DVD
Pris pr. videokassett: 299,- pr. stk. (DVD-plate inkludert)
Plusspakke: +150 kr (Inkludert både rengjøring & fargekorrigering.)
Rengjøring av VHS/Hi8-kassetter: +100 kr/st
Fargekorrigering: +100 kr/st

Videofilm (Hi8, VHS og MIniDV) til USB minne/Nedlastingslenke
USB-minne/Nedlastingslenke: 199,- (engangskostnad – uansett antall videofilmer)
Pris pr. videofilm: 299,- pr. stk.
Plusspakke: +150 kr (Inkludert både rengjøring & fargekorrigering.)
Rengjøring av VHS/Hi8-kassetter: +100 kr/st
Fargekorrigering: +100 kr/st