Vogts gate 64, 0477 Oslo 23 96 41 12 info@bgaminner.no

Slik fungerer det!

Her finner du fremgangsmåten for å bevare dine besta minner. Nedenfor finner du en veiledning og har du noen spørsmål er du velkommen til å besøke vår butikk i Oslo eller kontakte vår kundetjeneste på telefon 815 03 435

1. Hvordan vil du levere inn dine minner?

Send til BGA

Vi tilbyr deg som kunde kostnadsfri innsending til oss, og vi sender ut en kartong der vi står for frakten til og fra vår produksjon. Når vi har fått pakken ringer vi deg for å informere om hvilken muligheter som finnes, og hva du vil at vi skal gjøre. Selvfølgelig får du et prisoverslag før vi begynner arbeidet.

Besøk butikken i Oslo

Det eneste du trenger å gjøre er å ta med dine filmer til butikken vår. I butikken går vi gjennom all informasjon du trenger. Du får alltid et prisoverslag når du leverer inn dine minner til oss.

2. Ting å tenke på / forbredelser

For at du skal få så mye som mulig ut av din overføring anbefaler vi at du markerer dine filmer/bilder/lyd med tekst eller nummer etter dine behov. Det går bra å skrive direkte på den respektive filmboksen når det gjelder kortere tekster.

Om du ønsker å få med lengre tekster anbefaler vi at du skriver en seperat tekstliste som du kan sende til info@bgafotobutikk.no

Når dette punktet er ferdig kan du sende inn ditt materiell eller besøke oss i butikken vår.

3. Produksjon

Når du leverer inn ditt materiell til oss begynner vår erfarne produksjon med overføringen av dine minner til DVD eller USB.

Hvor lang tid tar det?

Normal leveringstid er på ca 3-4 uker.
Trenger du ditt materiell tidligere går dette selvfølgelig an ordne.

Generelt sett kan vi ha din jobb klar innen 1-5 dager om det ønskes, og da kommer det en ekspressavgift på 10% av ordresummen (lavest 300kr)

Les våre mest vanlige spørsmål her 

4. Utlevering

Butikk
Har du levert ditt materiell i butikk får du en melding når du kan hente dine bevarte minner og betale en eventuell sluttsum.

Sendt inn
Når materialet ditt er klart sender vi dem til deg uten kostnad.

5. Nyt dine minner

Nyt nå dine filmer, bilder eller lyd som har blitt bevart for framtiden.

Hva skjer om jeg ikke er fornøyd?
Vårt mål er at alle våre kunde skal være fornøyde. Vi etterstreber å være de besta på det vi gjør i Sverige og Norge. Derfor har vi en fornøyd kunde-garanti. Garantien går ut på at du får tilbake dine penger om du ikke er fornøyd.

Hvis vi, til tross for gjentatte forsøk, ikke kan gjøre deg fornøyd og du kan finne noen andre i Norge som gir et bedre resultat, får du pengene tilbake.

Lurer du på noe?

Kontakt oss gjerne!

23 96 41 12
oslo@bgaminner.no

Du kan også chatte med oss til høyre når den er bemannet.

Spør butikkene
Om du har noen spesifikke spørsmål til butikken finner du telefonnummer, adresse og e-postadresse her.