Vogts gate 64, 0477 Oslo 23 96 41 12 oslo@bgaminner.no

Ring til meg og fortell mer!

Vårt kunnskapsrike medarbeidere ringer deg og forteller hvordan du bevarer dine minner sammen med oss på BGA.

Om BGA Minner

Vi hos BGA Videoproduktion er i dag markedsledende i Sverige på overføring av analogt materiale som f.eks. Super 8 og videokassett til digitalt format. Foretaket består i dag av totalt 10 butikker, med én butikk i Norge og ni butikker i Sverige. Alle butikkene har samme eier, og jobber aktivt sammen, med felles kundeservice og administrasjon.

Vår forretningsidé

Er å være ledende aktør i Norden på overføringer av alle typer videokassetter, smalfilmer og bilder til digitale formater. Vi retter oss mot privatpersoner som ønsker hjelp med enkelte bånd, men også mot selskaper og kommuner som vil ha hjelp til å digitalisere hele sitt bildearkiv.

Gjennom vår brede virksomhet har vi muligheten til å ha en moderne og mangesidig maskinpark som gjør det mulig å lese av nesten alle typer gamle medier, og omgjøre disse til digitale formater. Våre erfarne og kompetente produksjonspersonell er en av våre største ressurser!

Bakgrunn/Historie

Vår virksomhet startet i det små i 1993, som et lite familieselskap i Gävle i Sverige med omgjøring av smalfilmer til VHS. I dag har selskapet vokst til en butikkjede med 10 butikker rundt om i Sverige og Norge. Hovedkontoret er dog fortsatt i Gävle og selskapet drives i dag som et andregenerasjons familieforetak av Björn Andersson.

-Klikk her- om du vil lese mer om vår historie fra 1993 til i dag!

Øvrig virksomhet

I tillegg til den siden du befinner deg på nå, finner du informasjon om vår øvrige virksomhet på  www.bgafotobutikk.no– Når du leter etter bilderammer og album

Lagring av personlige opplysninger Les vår integritetspolicy…

Fakta om selskapet – Hovedkontor

BGA Videoproduktion AB Utmarksvägen 2 802 91 Gävle Sverige Organisasjonsnummer (SV): 556790-9204
Adm.dir.: Björn Andersson (Telefon +46 70-77 12 127)

Postadresse – Norge

BGA Minner Vogts gate 64 0477 Oslo

Organisasjonsnummer: 915 855 350