Digitalisere Lysbilder/Negativ til DVD/USB

Digitalisere Lysbilder/Negativ til DVD/USB

La oss bevare dine beste minner

Vi er eksperter på å legge over gamle lysbilder/dias på DVD eller til USB minne. Hvert år kommer tusenvis av familier til oss for å få hjelp med sine lysbilder/dias. Gjør det du også!

Innlevering/Forberedelser

Vi går, sammen med deg, gjennom de alternativene som passer deg best. Om du ønsker å se på dine bilder via TV eller på en vanlig DVD for å selv jobbe videre med bildene på en datamaskin. Du kan også få bildene dine på USB-minnepinne om du ønsker dette.

Vi går også gjennom hvilke tekster du vil ha på bildene, på DVD-platen og på omslaget.

Scanning / digitalisering

Vi hos BGA Minner håndterer daglig tusenvis av bilder og negativer, derfor har vi mye erfaring i hva som fungerer. Selvfølgelig har vi maskiner som er tilpasset profesjonelt bruk. Dette gjør at vi kan garantere deg høy kvalitet ved innskanning av dine verdifulle minner. Mer informasjon om oppløsning og formater kan du lese her.

Vi tar imot alle typer bilder/negativer

Gjennom årenes løp har det eksistert et stort antall ulike typer bildeformater av varierende størrelser og kvalitet. Vi tar imot (nesten) alle formater. Vi hjelper også til med fremkalling, hvis du har film som ikke er fremkalt.

Eksempler på format vi tar imot:

35 mm negativ, lysbilder, APS-negativ, papirbilder og 120/220 mm negativ.

Tilleggsvalg – Fargekorrigering og støyreduksjon

Gamle bilder har en tendens til å miste sine naturlige farger og kontraster.  Med vår erfaring kan vi hjelpe deg å gjenopprette og bevare dine bilders opprinnelige tilstand i digital form. Les mer…

Teknikk / Format

For mer informasjon om hvordan vi gjør om dine lysbilder og negativer til digitalt, og hvilke formater vi kan levere dine diasbilder i –Klikk her

Prisliste

CD/DVD Plate: 99,- / stk (hver disk holder 1500 bilder)
USB Minne/Nedlastingslenke: 99,- / stk (uavhengig av antall bilder)
Kostnad per negativ: 12,- /stk
Kostnad pr. bilde – Standard: 5 kr stk. (3600 dpi)
Pluspakke: 1,- / stk (Justering av farger og kontrast)
 
Kostnad pr. bilde – Beste kvalitet: 10 kr stk. (10 000 dpi)
(Justering av farger og kontraster inkludert)