Tips / forberedelser

Tips / forberedelser

Det vi mener er viktigst, er at det skal være enkelt for deg som kunde. Det innebærer at du i prinsippet bare behøver å samle sammen dine smalfilmer og sende inn ditt materiale, eller besøke oss på et arrangement.

Vi hjelper deg også å velge hvilket format og type filer du ønsker. Vi kan levere nesten hvilket som helst format du ønsker, dersom du har spesielle preferanser. Men vi hjelper deg også med å finne det formatet som passer best for dine behov. Hvert år velger over 10 000 kunder å levere inn sine filmer til oss. Det gir oss en lang erfaring, noe som medfører at vi vet hva du trenger.

Før vi gjør noe som helst med dine filmer, så gir vi deg et kostnadsoverslag, slik at du alltid vet kostnaden før vi gjør noe. Vi tar bare betalt for det som faktisk er på filmene, det innebærer at dersom noe er skadet eller ødelagt, så betaler du ikke noe for dette.

Vi prøver alltid å inkludere alle titler som står på filmene, uansett om det er på lokket eller selve filmen. En anbefaling er likevel dog å skrive ned alle titler på en egen liste, det medfører at du og alle som ønsker å se filmen i fremtiden, vet hva den faktisk inneholder.

Dersom filmene mangler startremse/hvitremse, eller blir delt, så ordner vi det uten ekstra kostnad.

Hvordan du går fram for å bruke oss:

Du kan levere inn dine filmer i vår butikk på Vogts gate 64 i Oslo, eller sende inn dine filmer via post.
Disse sendes til
BGA Minner
Vogts gate 64
0477 Oslo

Husk å legge ved informasjon med navn, adresse, tlf nr og hva du ønsker av digitalkopi. Vi anbefaler at du sender dette som en pakke med sporing, slik at du kan følge med på at pakken kommer frem til oss.