Digitaliser dine gamle lysbilder

Dias
Lysbilder til USB

Lysbilder var et vanlig format tidligere, og er av den typen bilder man ofte kan finne hjemme hos sine foreldre eller besteforeldre når man går gjennom bildene deres. Kanskje har du selv en masse lysbilder som ligger og støver ned på loftet eller i en kommode? Å ha minner på lysbilder er herlig. De gir en helt annen følelse enn vanlige bilder, mye takket være den dårlige kvaliteten som tilfører nostalgi, og som til og med anses som trendy i dag.

Men uansett hvor sjarmerende og fine disse formatene er, så varer de ikke evig. Det er nemlig sånn at lysbilder bare blir dårligere og dårligere med tiden, og til slutt kan det være vanskelig å se hva bildene egentlig forestiller. Når det er gått så langt er de dessverre utenfor rekkevidde for hjelp, og kan ikke gjenopprettes.

Det smarteste alternativet for å bevare bildene for all framtid og sikre kvaliteten er å scanne lysbildene og dermed få dem tilgjengelig digitalt. Når lysbildene dine så ligger på datamaskinen er det lettere for deg å dele dem med dine søsken, slektninger, venner eller andre som deler akkurat disse minnene med deg. Ved å scanne lysbilder får du også samme sjarmerende utseende og dårlige oppløsning som de gamle bildene, bare med en høyere kvalitet som varer lengre.

Å overføre lysbildene dine til datamaskin gjør også at du kan få en bedre oversikt over dem, sortere dem i mapper og se på dem når du vil. Kanskje du også vil skrive dem ut og sette dem i glass og ramme senere? Ved å ha bildene dine i et digitalt format får du uendelige muligheter for hva du kan gjøre med bildene selv.

Det er mulig å scanne lysbilder selv, men det krever riktig type scanner, pluss at det kan være kronglete å få til for de som ikke føler seg spesielt teknisk anlagt. For å lykkes med denne prosessen trenger du en spesiell lysbilde-scanner, noe som koster penger, tar tid og kan være komplisert. I stedet kan du overlate arbeidet til profesjonelle hender og få overført lysbildene dine til PC både raskt og trygt.

Dette kan du gjøre hos oss på BGA Minner. Husk å merke bildemagasinet på forhånd. La oss scanne dine lysbilder på en profesjonell måte med de aller beste verktøy som garanterer god kvalitet, og gled deg over å få alle de gamle lysbildene dine digitalt. På denne måten gir du dem et helt nytt liv, et liv som varer mye lengre. Nå kan du kikke på dem når du vil og dele dem med de du kjenner. Du er alltid velkommen til å stikke innom en av våre butikker for personlig service, men du kan også sende dem inn hvis du ikke er i nærheten, eller ikke har tid. Vi gjør det enkelt for deg å bevare minnene dine på en god måte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *