Forvandle dine gamle minner fra VHS til USB

Mange familier er interesserte i å ta vare på gamle minner fra VHS til DVD eller USB. Mange oppdager gamle VHS-filmer, CD-plater, LP-plater m.m. fra barndommen i kjeller og loft som tar opp mye plass. Det er jo gøy, men det er ikke alltid så enkelt å vite hvordan man skal modernisere minnene.

Siden vi alle vil ta vare på minnene våre så godt vi kan, så er det også viktig at det tilbys en slik mulighet. Det er her vi kommer inn i bildet! Vi fikser gamle VHS-filmer ved å digitalisere de til USB minnepinne eller DVD. Ikke bare det, vi gjør det rimelig og raskt.

Vi kan det vi driver med

Synes du det er litt skummelt å sende dine filmer inn til oss? Er du engstelig for at de ikke blir håndtert med den respekten de fortjener? Føles det unødvendig? Eller er du urolig for at resultatet ikke skal bli bra? Uansett hvilke bekymringer du har så kan du være sikker på at alt vi mottar blir korrekt håndtert og at vi tar godt vare på materialet ditt.
Vi har lang erfaring innen bransjen og vi har hjulpet mange familier til å gi sine gamle, kjære minner lengre levetid ved å konventere VHS til USB minnepinne eller DVD.

Mange har både barndoms- eller bryllupsfilmer på VHS som er vanskelig å se i dag på grunn av manglende VHS-spiller. Hvis man overfører VHS til DVD eller fra VHS til USB, så blir det enklere å se på og dessuten tar filmene betydelig mindre plass når det er lagret på en DVD eller en USB!

VHS til DVD

Vi er alle forskjellige og liker ulike formater. I dag kan nesten alle, uansett alder, håndtere en DVD. Det er et format som har eksistert lenge på markedet, hvilket gjør at også eldre generasjoner forstår seg på hvordan disse fungerer. Mange har en DVD-spiller som brukes flittig hjemme for å se barnefilmer og lignende.

Når du sender inn dine gamle VHS-filmer til oss så kan vi overføre disse til DVD på et fornuftig vis. Du kan regne med at alle VHS-filmer du har hjemme kan gjøres om, men dersom du har veldig mange kan det være lurt å sortere, slik at du får de i riktig rekkefølge.

Hvis du sender inn masse VHS-filmer uten å fortelle oss hvilken rekkefølge du ønsker disse overført til DVD på, så er det umulig for oss å vite rekkefølgen som skal prioriteres. Så husk derfor å fortelle det til oss, eller legg ved rekkefølgen du ønsker.

VHS til USB

Vil du heller samle dine minner på datamaskinen eller i USB-minnepinnen? Det er ikke noe problem! Vi står til tjeneste for å overføre dine minner, uansett om det gjelder VHS til USB, eller om det er VHS til DVD som ønskes.
Hvilken variant du foretrekker er naturligvis helt opp til deg!
Selv om du har noen i din bekjentskapskrets som synes at det å overføre til en USB er best, så vil kanskje du at filmene dine skal overføres til DVD i stedet, og da vil vi fikse det! Det er du som velger.

Når vi overfører data fra VHS til USB eller DVD så kan vi gjøre kvaliteten mye bedre en orginalen var. Bare å overføre gamle filmer er selvsagt en veldig god idé i seg selv, men overføring av minner + å få en kvalitetsoppgradering er enda bedre!

Tilvalg for VHS til DVD eller VHS til USB

Noe som mange opplever som litt trist er at videokassetter ofte mister både farge og skarphet med årene. Når du velger oss, kan du se fram til et resultat som du nesten ikke kjenner igjen! Det er bare å velge dette som alternativ i bestillingen din, så løser vi det!

Hvis du velger alternativet med fargekorrigering så kommer filmene dine til å få knallbra farger istedenfor de gamle, triste, falmede fargene som kommer etter ett par år på en VHS. Tenk deg at du får dine gamle filmer i bedre farger, samtidig som de tar opp mindre plass, pluss at det er plass til å lagre flere filmer samlet på en DVD eller i en USB-minnepinne!

Vi kan til og med fikse den litt støyende lyden som ofte oppstår, slik at du får bedre lyd i tillegg til bedre farger! Vi rengjør derfor dine VHS-filmer slik at det blir bedre lyd- og bildekvalitet. Kort oppsummert gjør vi et godt stykke arbeide – dine filmer får et nytt liv når du leverer dem til oss.

Hvordan fungerer det?

Du velger selv om du vil ta med deg dine VHS-filmer til vår fysiske butikk, eller om du vil sende de inn til oss. Om du velger å sende filmene til oss per post står vi selvfølgelig for frakt. Da trenger du ikke å tenke på det som en ekstrautgift. Med andre ord er det veldig enkelt å fikse filmene dine når du bestemmer deg for å bruke oss. Dersom det er noe du lurer på har vi kundesupport som er tilgjengelig!

Hvis du ønsker så kan vi ringe deg og forklare mer utdypende hvordan det fungerer og svare på spørsmål som du måtte ha. Det finnes ingen dumme spørsmål! Fyll inn ditt telefonnummer, hvilken dag og hvilken tid du vil at vi ringer i skjemaet vårt. Vi kontakter deg når det passer deg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *